Palvelut

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat

Kun tarvitsette digitaalisten ympäristöjen ja verkkomarkkinoinnin osaamista, olemme ketterä ja kustannustehokas vaihtoehto digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

VERKKOSIVUT JA VERKKOKAUPPA

Verkkosivujen ja verkkokaupan hallinta on helppoa nykyaikaisilla julkaisujärjestelmillä. Rakennamme verkkosivut ja verkkokaupat WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on avoimeen lähdekoodiin perustuva, maailman suosituimpiin lukeutuva julkaisualusta.
WordPress on käyttäjilleen helposti ylläpidettävä ja hallittava järjestelmä. Verkkosivut teemme WordPress-alustalle ja verkkokaupat WordPress- ja WooCommerce-alustaa yhdessä käyttäen.

WordPressin etuna ovat edulliset kustannukset pitkällä tähtäimellä, sillä siitä ei tarvitse maksaa lisenssi- tai kuukausimaksuja alkuinvestoinnin jälkeen. WordPress-alustalle rakennettuun verkkokauppaan on myös helppo integroida lisäosilla ominaisuuksia monipuolisesti. Alusta tukee myös suurimpia suomalaisia maksuvälittäjiä ja toimitustapojen integrointia.

ota yhteyttä ja kysy lisää verkkosivuista

GOOGLE-HAKUMAINONTA


Hakukonemainonta on tehokas tapa saavuttaa suurempia yleisöjä ja kasvattaa myyntiä mitattavasti ja kannattavasti.

Tavoita asiakkaasi Google-hakutuloksissa kohdentamalla mainonta tehokkaasti juuri niille, jotka ovat etsimässä tarjoamiasi tuotteita tai palveluita. Hakumainonnan ei tarvitse olla hakuammuntaa. Me teemme hakumainontaa kustannustehokkaasti sekä mittaamme ja raportoimme tuloksista tarkasti, jolloin jokaisen mainoseuron reitti tiedetään ja panostukset ovat tuottamassa parasta mahdollisista lopputulosta.

Uskallamme sanoa, että meillä Google-mainontaa tehdään isolla kaliiberilla ja korkealla osaamistasolla, joka tuottaa tulosta.

ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa hakumainonnassa

ANALYTIIKKA

Autamme ymmärtämään analytiikkaa ja poimimaan analytiikasta olennaisimmat ja merkityksellisimmät havainnot. Rakennamme myös yrityksellenne selkeät ja helppokäyttöiset raportointinäkymät, jonka avulla kertynyttä tietoa voi alkaa hyödyntämään liiketoiminnan kehittämisessä.

ota yhteyttä ja kysy kuinka voimme tuoda selkeyttä analytiikkaan

KOULUTUS

Kun haluatte kasvattaa omaa tai organisaationne osaamistanne digitaalisesta ympäristöstä, verkkomainonnasta ja analytiikasta, suunnittelemme ja toteutamme yrityksellenne räätälöidyt osaamista ja ymmärrystä kasvattavat koulutukset. Aiheina voivat olla esimerkiksi verkkomainonta (Google Ads, Facebook), analytiikka ja hakukoneoptimointi.

ota yhteyttä ja kysy tarpeisiinne räätälöidystä koulutuksesta

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa

Jätä yhteystietosi ja kerro miten voimme olla avuksi.